miercuri, 28 iunie 2017

Modernizarea Bisericii Catolice include şi acceptarea păcatului sodomiei, conform învăţăturilor papei Francisc.



    Prin "infailibilitatea" papei în catolicism se va putea introduce o lege imorală şi necreştină: sodomia. Papa Francisc a venit la conducerea Episcopiei Romei după ce papa Benedict a trebuit să demisioneze din motive de "sănătate"

   Trebuie ştiut că fostul papă Benedict a avut concepţii tradiţionaliste şi nu era de acord cu homosexualitatea, ceea ce ar fi motivul real al retragerii sale din funcţia de suveran al Bisericii Romei..

PAPA FRANCISC șochează din nou!
“Căsătoria între gay reprezintă o parte a modernizării Bisericii”
 Într-un interviu acordat zilele trecute pentru mai multe reviste pe teme religioase, Papa Francisc abordează din nou problema homosexualității: “Nu putem continua să ne opunem căsătoriilor între homosexuali”. Suveranul Pontif declară că acceptă homosexualii și consideră că și Biserica ar trebui să facă la fel.  
  “În Buenos Aires primeam scrisori de la homosexuali care sunt cu adevărat „răniţi sociali”, pentru că simt că Biserica i-a condamnat mereu. Dacă o persoană îl caută pe Dumnezeu, eu nu pot s-o judec. Religia are dreptul să-şi exprime propriile opinii în serviciul persoanelor dar Dumnezeu ne-a creat pe toţi liberi: nu este posibil amestecul spiritual în viaţă personală”, povestește Sfântul Părinte -Papa Francisc- în cadrul interviului.

 
  “Odată o persoană, pentru a mă provoca, m-a întrebat dacă aprob homosexualitatea. Eu i-am răspuns cu o altă întrebare: Spune-mi, Dumnezeu, când priveşte o persoană homosexuală, aprobă existenţa să cu afecţiune sau o respinge şi condamnă? Trebuie să ţii cont de persoană. Şi aici intrăm în misterul fiinţei umane. În această viaţă Dumnezeu acompaniază persoanele şi este datoria noastră să le acompaniem începând cu condiţia lor. Trebuie să-i acompaniem cu milă. Când este aşa, Spiritul Sfânt îl inspiră pe preot să găsească cuvântul potrivit”.

 

 Conform http://lodehoyrd.com/por-fin-el-papa-francisco-acepta-el-matrimonio-gay-dice-es-parte-de-la-modernizacion-de-la-iglesia-sepa-mas/, în cadrul aceluiași interviu, Papa a mai vorbit de asemenea despre schimbarea șovinismului ecleziastic şi a declarat că „nu putem să continuăm insistând numai în chestiuni referitoare la avort, căsătoria homosexualilă sau folosirea anticoncepţionalelor”. 



  Amintim că încă din anul 2013, Papa Francisc a zguduit lumea catolică prin declarațiile referitoare la prsoanele gay: “Când întâlnesc o persoană gay, trebuie să fac diferenţa între a fi gay şi a fi parte dintr-un lobby [gay]. Dacă ei Îl acceptă pe Domnul şi au bunăvoinţa, cine sunt eu să-i judec? Nu ar trebui marginalizaţi. Nu tendinţa către homosexualitate este problema (…) ei sunt fraţii noştri.”



Papa Francisc
născut Jorge Mario Bergoglio este al 266 -lea episcop al Romei și papă al Bisericii Catolice
ales la 13 martie 2013 de către conclavul cardinalilor
Din 1998 a fost arhiepiscop de Buenos Aires. 
Este primul papă neeuropean după papa Grigore al III-lea (731-741). 
De asemenea, este primul papă originar de pe continentul american și primul papă iezuit


5 comentarii:

  1. http://nomocanon.com/geneza-formularii-biserica-ortodoxa-accepta-denumirea-istorica-a-altor-biserici-si-confesiuni-crestine-eterodoxe-fara-a-fi-in-comuniune-cu-ele/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cip implantat in mana prin care platesti cu bitcoin:
    https://www.youtube.com/watch?v=SJgWqbZBn6I&feature=youtu.be&t=54s

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca si el este gay1

    RăspundețiȘtergere
  4. Surprinde pe cineva ce se întâmplă în catolicism?
    Pe mine nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian Bunescu1 iulie 2017 la 16:27

    Ați pus punctul pe "i". Și mie mi s-a părut dubioasă retragerea papei Benedict. Trebuia eliminat pentru că nu a acceptat compromisul. Problema in catolicism este lipsa sobornicitatea. Toți trebuie să se supună unui om, chiar și atunci când acel om dă dovadă de înșelare și introduce nelegiuiri în catolicism. Nu e prima dată în istoria catolicismului când se întâmplă astfel de grozavii.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.