vineri, 6 octombrie 2017

Azi in Europa: Familie de arabi persecutata pentru ca s-a convertit la crestinism


Musulmanii nu accepta convertiri la crestinism:
Care este destinul unora care au indraznit sa faca acest pas.


O familie de asiatici care s-a converitit la creştinism a ajuns să fie alungată din casă pentru a doua oară de către musulmani, care le fac acum viața un coșmar.


Nissar Hussain, soția sa Kubra și cei șase copii locuiesc în Marea Britanie. Ei trec acum printr-un adevărat calvar pentru că vecinii lor, musulmani, îi consideră nişte blasfematori.

Asiaticii spun că sunt efectiv prizonieri în propria casa după ce au fost atacaţi în stradă, li s-au spart parbrizele maşinilor în mod repetat și au avut parte de ouă aruncate în geamul casei lor, relatează Daily Mail.


Hussain, 49 de ani, a renunţat la cariera sa de asistent medical din cauza problemelor de sănătate pe care le are în urma acestor acte de intimidare.

Poliția a fost chemată de mai multe ori pentru a interveni, dar se pare că forţele de ordine sunt reticente în a trata problema ca o infracțiune motivată de ură religioasă.

S-a reușit doar începerea urmăririi penale.


Un comentariu:

  1. Musulmanii au fost pregătiți (fanatizați) de satana și de evrei anume ca să distrugă Creștinismul și Biserica Ortodoxă. Să nu le-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.