duminică, 11 iunie 2017

VIDEO: o icoană a părintelui Iustin Pârvu a izvorât mir la patru ani după trecerea la cele veşnice



Minune la mormântul părintelui Justin Pârvu, 10 iunie 2017


Din fotografia de pe crucea de la mormântul părintelui Iustin Pârvu a izvorât mir tocmai în ziua când se împlineau patru ani de la trecerea sa la cele veşnice. Vestea minunii s-a răspândit cu repeziciune. Vedeţi detalii în cele ce urmează:

Ca în fiecare an, sute de credincioși din întreaga țară și-au îndreptat pașii spre Mănăstirea Petru Vodă, pentru a participa la slujba de pomenire a părintelui Iustin Pârvu, la patru ani de la moartea sa.

Lăcaşul a fost gazdă, sâmbătă, 10 iunie, pentru aproximativ o mie de pelerini veniţi să-l pomenească pe unul din cei mai iubiţi duhovnici ai Moldovei.

Mănăstirea Petru Vodă, întemeiată de Părintele Arhimandrit Justin Pârvu în anul 1991, a fost în toţi anii de sub călăuzirea marelui nostru duhovnic şi în cei patru ani ce au trecut de la săvîrşirea sa un locaş de neîncetată rugăciune, călăuzire duhovnicească şi mărturisire creştină.

După slujba de pomenire s-a făcut simțită prezența și lucrarea lui Dumnezeu, când de la poza de pe crucea Părintelui și marelui duhovnic Justin Pârvu a izvorât mir, mir de bună mireasmă, mirosul imbietor s-a resimțit în aer și mai puternic cand ne apropiam de crucea cu poza Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, acest mare sfînt contemporan al poporului român şi al întregii Biserici Ortodoxe.

Minunea a fost observată de întreaga suflare ce se afla în curtea mănăstirii, care au început să se închine cu bucurie și evlavie, mulțumind lui Dumnezeu pentru această minune.
Părintele Arhimandrit Justin Pârvu este cu adevarat grabnic ajutator și revarsă adevărate minuni, să nu ezităm să îi cerem ajutorul ori de câte ori avem nevoie și în orice moment al vieții.






Sursa: 
  http://www.stiri-neamt.ro/minune-la-mormantul-parintelui-justin-parvu-astazi-10-iunie-2017/
    https://www.atitudini.com/2017/06/imagini-video-de-la-pomenirea-de-4-ani-parintelui-justin-parvu/

2 comentarii:

  1. Cu adevărat, mare sfânt este părintele Iustin Pârvu.

    RăspundețiȘtergere
  2. SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU ACEST SFÂNT PE CARE L-AM AVUT CA OM PRINTRE NOI ȘI CARE E CU ÎNGERII ÎN CER ȘI SE ROAGĂ PENTRU NOI

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.