marți, 20 iunie 2017

O icoană a Maicii Domnului a fost adusă la ţărmul Mării Negre de către 12 delfini


Icoana din Marea Neagră a fost dusă la Patriarhia Moscovei
     Un eveniment neobișnuit, care  amintește de cele scrise în Viețile Sfinților, s-a întâmplat, recent, la malul Mării Negre. Evenimentul încărcat de spiritualitate s-a petrecut în Rusia, la Soci, notează publicația rusească soborjane.ru.
    Un grup de 12 delfini au adus la țărmul Mării Negre o icoană a Maicii Domnului, sub privirile uimite a oamenilor care se aflau pe plajă. Remarcabil a fost faptul că un grup de 12, exact numărul Apostolilor lui Iisus Hristos au a adus icoana la mal. Delfinii s-au apropiat de ţărm, au împins un obiect acoperit de mâl, apoi s-au întors în largul mării.

    Ce la prima vedere părea o bucată de scândură veche de lemn, după ce s-a curățat nămolul s-a descoperit o icoană înfățișând-o pe Fecioara Maria.

    Evenimentul a fost făcut public de un colonel al armatei ruse și de soția lui, care au fost de față la acest eveniment. Au luat obiectul, l-au curățat și atunci au văzut ce era de fapt obiectul misterios adus la mal.

    Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar la fel de misterios rămâne și modul cum au transportat-o delfinii până la țărm.

   Militarul rus a dus icoana la Moscova, acum ea fiind ținută la Patriarhie.

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.