marți, 20 septembrie 2016

Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB) - ce este el in realitate si ce ni se spune noua ca este. La ce adera delegatiile ortodoxe care au semnat documentul 6 din Creta?

Imagini VIDEO care arata ce este cu adevarat Consiliul Mondial al Bisericilor la care delegatia Romaniei a aderat in unanimitate prin semnatura pusa pe documentele finale ale sinodului din Creta.

 Ce este in realitate CMB si cum ni se prezinta noua pe cai oficiale. De ce Trinitas TV si basilica.ro nu ne prezinta realitatea?
 
Filmarea de mai jos este realizata in anul 1991, cuprinzand imagini de la intrunirea CMB, din  Camberra (Australia), unde delegatia BOR a fost condusa de actualul patriarh al Romaniei, acelasi care a condus si delegatia ierarhilor romani la sinodul din Creta. Fostul Mitropolit Daniel Ciubotea poate fi vazut la min 3:49. Merita sa amintim ca singura delegatia Romaniei a votat in unanimitate documentele ecumeniste de la sinodul din Creta. Mai trebuie sa explicam de ce s-a ajuns in aceasta situatie?




La aceasta intrunire a CMB se poate intalni: 
     ...vrajitori, "teologi" eretici (coreeni), spiritisti, episcopese, muzica rock, paganism si alte nebunii ale lumii acesteia cazute..., la discretie. Printre acestia unii ortodocsi sunt bucurosi ca sunt bagati si ei in seama de liderii New Age. "Ortodocsii" care participa la CMB impun norme "oficiale" teologice in Biserica lui Hristos, fara sa tina seama de invataturile Sfintii Parinti.

Ce spunea mitropolitul Chiril (actualul patriarh al Rusiei) despre relatiile Bisericii Ortodoxe cu "ansamblul lumii crestine": 
„CMB este pentru noi o casă comună, şi faptul că ortodocşii îl consideră casa lor şi doresc ca aceasta să devină leagănul bisericii UNITE, scoate în evidenţă responsabilitatea lor deosebită pentru Consiliul Mondial al Bisericilor, şi dorinţa lor de a contribui la dezvoltarea miscarii ecumeniste. Sunt profund convins că ceea ce se întamplă la Adunare, Bisericile trebuie să ia cu ele şi să ducă la ai săi, şi să ducă aceasta popoarelor sale. Dacă ei vor face aceasta, dacă fac asta, înseamnă că mişcarea ecumenistă, este miscarea Bisericilor, nu doar a unor reprezentanţi, nu doar a unei elite teologice"

Marius Pop

4 comentarii:

  1. excelenta dezvaluire, va dumiri pe multi fata de adunatura asta satanista, felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest "individ" considera ca CMB trebuie sa devina leaganul "bisericii Unite".Rezulta ca biserica la care se raporteaza el va avea unitate deplina abia in viitor si aceasta va fi emanatia{rezultatul} CMB. Rezulta deci, dupa cugetarea lui, ca nu crede faptul ca este madular al "Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica", neimpartita,nedespartita,...,deplina. Doamne IIsuse Hristoase fereste-ne de apostazie! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. unde/cand a spus Kiril asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze, nu am vazut filmul...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.