marți, 15 decembrie 2015

O "intelectuala" greco-catolica ataca Biserica Ortodoxa Romana conform devizei sorosiste: "vrem spitale, nu catedrale". Sociologul Marius Pileanu apara Biserica.

      Sociologul Marius Pileanu in emisiunea "Dincolo de stiri", din 12 decembrie 2015 reralizata de Cristina Topescu la Antena3, fata in fata cu greco-catolica Monica Pop (de profesie medic). In emisiune greco-catolica Monica Pop ataca Biserica Ortodoxa pe care o acuza ca este finantata de Statul Roman pe nedrept conform lozincii "Vrem spitale, nu catedrale" scandate de gruparile homosexuale si antiortodoxe finantate de americanul Soros. Moderatoarea Cristina Topescu sustine partea doamnei doctor Monica Pop, incercand sa "desfiinteze" Biserica Ortodoxa Romana. Urmariti isteria "intelectualei" greco-catolice.

 Vedeti filmarea integrala:


O alta intelectuala greco-catolica face pe desteapta aruncand cu noroi in Biserica Ortodoxa. Vezi cazul jurnalistei Ramona Balutescu din Banat. Aceasta se foloseste de "cazul Corneanu" facand propaganda catolicizanta: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2014/12/cazul-corneanu-banatul-lui-ecumenism.html


Despre acelasi subiect:

2 comentarii:

  1. Felicitari domnului sociolog Pileanu Marius.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta,

    Ramona Balutescu este atee declarata. Nu are treaba cu nici o confesiune. Se foloseste de greco-catolici doar ca sa dea in Biserica Ortodoxa... de fapt, a inceput si in greco-catolici sa loveasca. Plus ca face propaganda gay...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.