miercuri, 25 septembrie 2013

Valeriu Zgonea si Rosia Montana - un gest sincer sau o incercare de potolire a populatiei?



In urma protestelor stradale ale românilor impotriva proiectului de la Rosia Montana, la propunerea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, mai multi politicieni vor merge in Apuseni pentru a vedea lucrurile la fata locului. Cu toate ca Zgonea s-a pronuntat in favoarea acestui proiect acum face acest demers. In functie de rezultat vom vedea daca intr-adevar e sincer sau totul e un truc pentru a domolii spiritele incinse. 

Din 21 de membri care trebuie sa se deplaseze la Rosia Montana, doar 12 vor merge, restul...?! De ce evita unii orice intalnire cu oamenii din zona? De frica sau din motive de constiinta? M-as mira sa mai vad azi om politic cu simt responsabil si constiinta treaza. Dar poate ca daca Dumnezeu va vace o minune in acest sens vom vedea si astfel de conducatori. 

prof. Gabriel Ianculita

Despre programul vizitelor politicienilor romani la Rosia Montana puteti vedea detalii accesand link-ul de mai jos:

Biserica Ortodoxa se pronunta impotriva proiectului de la Rosia Montana:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.