joi, 9 decembrie 2010

Vaticanul impotriva Romaniei prin semnarea Concordatului de la 1927

Relatiile diplomatice dintre Romania si Vatican au fost favorabile doar Bisericii Romei. Romania a avut de pierdut, in timp ce, Vaticanul s-a trezit stapan asupra unor averi colosale pe care nu le-a avut niciodata in Ardeal. Toate acestea printr-un santaj pe care oamenii in sutana l-au exercitat asupra regelui Ferdinand stirbind totodata din suveranitatea Romaniei.
Amanunte se pot afla deschizand link-ul de mai jos:
http://biserici-din-tara-beius-ului.blogspot.com/2010/11/concordatul-romaniei-cu-vaticanul-un.html

2 comentarii:

  1. Vaticanul este institutia care a declansat tiganiada impotriva Romaniei ca razbunare pentru ca Romania a luptat in primul razboi mondial impotriva Germaniei si Austro-Ungariei, si in cel de-al doilea razboi mondial impotriva Germaniei. Vaticanul este cel ce a sustinut, finantat si condus cele doua puteri in cele doua razboaie mondiale. Ca urmare, acum se razbuna pe noi facandu-ne tigani in presa din Europa si din toata lumea. Se pare ca Ungaria, la ora actuala, este capul de pod al Vaticanului impotriva Romaniei. Roma nu putea gasi un popor mai potrivit ca prin asemanarea cu el sa se razbune pe romani. Asa ca i-a ales pe tigani ca pedeapsa pentru romani. Le-a schimbat numele in rromi pentru ca toata lumea sa confunde pe tiganii din India cu romanii. Trebuie sa recunoastem ca Romei i-a reusit pe deplin acest lucru. Aproape toata lumea crede ca romanii sunt tigani. Asta multumita Vaticanului si iezuitilor lui. Ei vor sa ne distruga in viitorul apropiat cand le va veni la indemana. Tineti minte cuvintele lui Abraham Lincoln, ,,iezuitii nu uita (nu iarta) niciodata". Deci cand va veni momentul ideal pentru ei, atunci ne vor distruge. Pana atunci ne distrug imaginea fara mila. Ei nu ne iarta pentru rolul nostru din cele doua razboaie mondiale. Numai Domnul ne va mai salva de Vatican atunci cand va sosi momentul distrugerii noastre. Si se pare ca pentru pacatele noastre, acesti vrajmasi ai nostri, vor reusi sa ne faca rau intr-o anumita masura in viitorul nu prea indepartat. Doamne fie-ti mila de noi romanii si scapane atunci cand va veni ceasul pedepsirii noastre de catre vrajmasii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Concordatul e o manevra de impunere a catolicismului prin politica

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.